تبلیغ گردشگری قشم در سایر نقاط کشور باید متناسب با ظرفیت ها تقویت شود
قشم – ایرنا – سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی در زمینه ظرفیت های گردشگری قشم در سایر نقاط کشور مناسب نیست و تنها به درون این جزیره محدود شده که باید در این زمینه اهتمام ویژه ای صورت بگیرد.
به گزارش ایرنا، سید محمدامین جعفری حسینی روز سه شنبه در نشستی با جامعه هتلداران قشم صنعت گردشگری را مهمترین ثروت این جزیره عنوان کرد و افزود: یکی از دلیل های کاهش حجم سفرها به این منطقه نبود تبلیغات گسترده محیطی در خارج از قشم است و در این میان هتلداران، آژانس ها و راهنمایان تورها برای جان دادن به صنعت گردشگری و برون رفت از وضعیت نابسامان کنونی باید بخشی از هزینه های تبلیغ و برگزاری جشنواره ها را برعهده بگیرند.
وی افزود: با وجود ظرفیت های خدادادی بیشمار این جزیره صنعت گردشگری به دلیل نبود انسجام بین مسوولان و فعالان گردشگری موفقیت چندانی ندارد که باید با تمهیدهای مناسب این روند تغییر کند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: سفرهای فصلی به این جزیره با برخورداری از بزرگترین غار نمکی جهان، جنگل دریایی حرا، جزیره ناز، دره ستاره ها، تنگه چاهکوه، خلیج دلفین ها، غارهای خوربس، چاه های تلا، دره تندیس ها و دهها ظرفیت دیگر باید با اعمال سیاست های جذب گردشگر در طول سال نیز جریان داشته باشد.
او اضافه کرد: بیمارستان پیامبر اعظم (ص) فرصت مناسبی برای ایجاد ظرفیت گردشگری سلامت و از جمله جراحی های زیبایی، پوست و مو جهت جذب مسافر از استان های همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس به این جزیره می باشد که تا کنون مورد بهره برداری مناسب قرار نگرفته است.
جعفری حسینی عنوان کرد: جامعه هتلداران قشم با استفاده از مجراهای قانونی می توانند به قوی ترین بنگاه اقتصادی جزیره تبدیل شده و در هدایت گردشگران نقش آفرینی کنند.
وی تاکید کرد: در این راستا صدور مجوز اقامتگاه های موقت، هتل، میهمان سرا، هتل آپارتمان و میهمانپذیر در این جزیره باید با نیازسنجی و تایید جامعه هتلداران قشم صورت گیرد و با درجه بندی خدمات و استاندارد سازی اماکن اقامتی در راستای مدیریت صنعت گردشگری و ارایه خدمات مناسب به مسافران گام برداشته شود و دست واسطه ها از افزایش بی رویه خدمات اقامتی کوتاه شود.
قشم با یک هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب استان هرمزگان سالانه میزبان بیش از پنج میلیون تن مسافر داخلی و خارجی است.
انتشاردهنده: محمد ملاحمزه زاده