علاقه مندان سفر در این مسیر دریایی می توانند با سفر به جزیره قشم و از طریق آژانس های مسافری، نسبت به خرید بلیط و دریافت ویزای سفر دریایی به عمان اقدام کنند.
علاقه مندان سفر در این مسیر دریایی می توانند با سفر به جزیره قشم و از طریق آژانس های مسافری، نسبت به خرید بلیط و دریافت ویزای سفر دریایی به عمان اقدام کنند.
هموطنان ایرانی در سفر به عمان می توانند به مدت یک ماه از نقاط مختلف این کشور دیدن کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در آینده نزدیک با راه اندازی تورهای مسافرتی به مقصد عمان، شرایط ویژه ای در زمینه سفر دریایی بین جزیره قشم و بندر خصب فراهم و قمیت بلیط در این مسیر کاهش می یابد.
کمالی با بیان اینکه هم اینک بلیط سفر رفت و برگشت از قشم به خصب عمان، چهار میلیون و 200 هزار ریال است، اظهار کرد: یک میلیون و 500 هزار ریال نیز برای صدور ویزا از مسافران دریافت می شود و این در حالی است که در دیگر نقاط کشور برای صدور ویزا به این کشور پنج میلیون ریال دریافت می شود.
وی با اشاره به سفر 66 عمانی در نخستین روز راه اندازی خط دریایی قشم – خصب، گفت: مسافران عمانی در سفر به جزیره قشم از قلعه پرتغالی ها، غارهای خوربس، جزایر ناز، سایت تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی در روستای شیب دراز، جنگل دریایی حرا، کاشانه های میهمان در روستاهای جزیره، چاه های تلا و بادگیرهای منحصر به فرد بندر تاریخی لافت، اسکله کندآلو و خلیج دلفین های هنگام بازدید کردند.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم، سفر دریایی قشم – خصب در مدت 80 دقیقه و با شناورهای پیشرفته امکان پذیر است.
به گزارش ایرنا، 66 مسافر عمانی که روز پنجشنبه با شناور AL Hallaniyat وارد جزیره قشم شده بودند نیز روز گذشته به همراه مسافران ایرانی، جزیره قشم را به مقصد بندر خصب عمان ترک کردند.
شرکت بین المللی کشتیرانی عمان به هنگام عزیمت از جزیره قشم، با اهدای تندیس افتخار به مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم از اهتمام این سازمان برای راه اندازی مسیر دریایی قشم – خصب تقدیر کرد.
تفاهم نامه راه اندازی خط کشتیرانی مسافری میان قشم به بندر «خصب» عمان به منظور افزایش مراودات تجاری و گردشگری میان دو کشور بهمن سال گذشته امضا شد.
به گفته مسئولان، کشور عمان و منطقه «خصب» که شباهت فرهنگی زیادی با استان هرمزگان دارد، می تواند نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری منطقه ایفا کند.
افزایش فعالیت های اقتصادی میان قشم و خصب به منظور توسعه و گسترش فعالیت های تجاری با مولفه هایی همچون در اختیار گذاشتن فضاهای تجاری برای طرف مقابل از برنامه های اقتصادی این تفاهم نامه عنوان می شود.
رایزنی برای راه اندازی خط کشتیرانی قشم به بندر خصب، شهریور 94 در دیدار یک هیات اقتصادی – تجاری عمانی با حمیدرضا مومنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد آغاز شد و 2 طرف در خصوص اعزام پزشک متخصص از قشم به عمان و همچنین ایجاد منطقه محصور معاملات بازرگانی تاکید کردند.
برگزاری نمایشگاه توانمندی ها، ایجاد بازارچه، تبادل استاد و دانشجو، عقد قراردادهای مشترک در زمینه های میراث فرهنگی، گردشگری و برگزاری تورهای فرهنگی، پزشکی و تفریحی میان قشم و عمان و بالعکس از دیگر موضوعاتی بود که دو طرف بر اجرای آن تاکید داشتند.
سعود بن احمد البردانی سفیر عمان در ایران نیز که با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دیدار داشت، از آغاز تبادلات نفتی، گازی و گردشگری میان قشم و عمان خبر داد و افزوده بود: بیش از 80 درصد مراحل اولیه انتقال نفت و گاز از قشم به صحار انجام شده است و این دروازه، بزرگترین معادلات تجاری میان این 2 منطقه به شمار می رود.
عمان در 60 کیلومتری جنوب جزیره قشم قرار دارد.